HOME |. PRODUSE |. DESPRE ROWE |. CONTACT |. SERVICII ASISTENTA |. AVANTAJELE AFACERII
 
AFACERI LA CHEIE
CENTRELE NOASTRE
MANAGERI DE SUCCES
NOI IN PRESA

Warning: getimagesize(): Filename cannot be empty in /home/electros/public_html/produse.php on line 44
Home » Produse » Capsula souplesse

CAPSULA SOUPLESSE
Capsula pentru slabire si tratarea celulitei SOUPLESSE de la ROWE este o unealta excelenta pentru centrele care doresc sa ofere un tratament modern si cu efecte imbatabile.Are un design deosebit, gradul de confort este maxim iar rezultatele foarte rapide.


Corpul uman are in componenta apa si proteine, precum si calciu, fier, natriu, Kalium si alte microelemente, care produc energie echivalenta cu infrarosii de 5-30 microni. Astfel, corpul uman absoarbe in mod optim energia razelor infrarosii.Combinatia de raze infrarosii si sauna uscata a Capsulei SOUPLESSE duce la efecte spectaculoase, obtinandu-se atat o slabire in diametru cat si una in greutate.


Care sunt metodele prin care se obtin rezultatele notabile ale caspulei SOUPLESSE:


Eliminarea stratului grasos si a celulitei

Prin caldura foarte puternica ce ajunge pana la nivel celular, grasimea este topita si se produce o scadere considerabila a celulelor grase din organism


Accelerarea metabolismului

Prin accelerarea microcirculatiei, rezidurile rezultate in urma circulatiei sunt eliminate mult mai simplu din organism, usurand munca ficatului si al rinichiului.


Activeaza apa moleculara si creste nivelul oxigenului in corp

Corpul uman contine 70% apa, in timp ce sangele contine 80% apa. Daca nu este suficient stimulata, apa moleculara din sange va concentra apa inerta, cu formula 4 hidrogen 1 oxigen, si nu poate trece de membrana celulara.Razele infrarosii fac apa din celule rezonanta si formeaza molecule independente de apa cu formula 2 hidrogen 1 oxigen, putand astfel sa creasca oxigenul din corp.Astfel, celulele sunt activate devenind viguroase si prevenind imbatranirea.


Balanseaza aciditatea si alcalinitatea

Razele infrarosii pot purifica sangele, imbunatatind aspectul pielii si prevenind aparitia durerilor (musculare, de articulatii, etc).


Capsula SOUPLESSE permite selectarea timpului de tratament din minut in minut, are semnal sonor la terminarea sedintei, acumuleaza o caldura foarte mare in interior prin inchiderea sa etansa si permite ajustarea temperaturii diferentiat pe zone: partea superioara, cea inferioara si temperatura saltelei.

In capsula SOUPLESSE se pot face impachetari, la fel cum poate fi combinata si cu tratamentul de de electrostimulare, aceasta din urma fiind una din cele mai puternice metode de eradicare a grasimii.

Alte efecte benefice asupra organismului :

-eliminarea tensiunilor din corp

-imbunatatirea circulatiei sangelui

-activarea functiei de auto-insanatosire si aparare a corpului

-eliminarea mai buna a substantelor nocive

-stimularea organelor, frecventei inimii si a metabolismului

-reducerea celulitei si imbunatatirea aspectului pielii

-ajuta la reducerea considerabila a greutatii corporale

-intinderi musculare,

-dureri de articulatii,

-infectii ale sinusului maxilar si ale sinusului frontal,

-afectiuni ovariene
PROMOTII
Super Promotie 
Detalii 
EVENIMENTE
Evenimente ROWE ... 
Detalii 
CEL MAI VANDUT APARAT
Cel mai bine vandut aparat: UltraLipo 
Detalii 
NOUTATI
MESOHEALTH 
Detalii 
ANGAJARI
Vrei sa faci parte din echipa ROWE ?... 
Detalii 
HOME | PRODUSE | DESPRE ROWE | CONTACT | SERVICII ASISTENTA | AVANTAJELE AFACERII
MANAGERI DE SUCCES | AFACERI LA CHEIE | ECHIPA ROWE | CENTRELE NOASTRE
ROWE este lider pe piata aparaturii pentru tratamente corporale oferind ultimele inovatii in materie de slabire, tratare a celulitei si fermitate: ultrasunete, electrostimulare, tunele si capsule SPA cu sauna umeda/uscata, cromoterapie, aromoterapie, infrarosii, meloterapie, ozonoterapie, briza de ioni negativi, oxigenare, hidroterapie; platforme cu infrarosii, laser pentru topirea grasimilor, tunel electromagnetic, vacuum, presso sistem limfatic, precum si mobilier pentru dotarea centrelor de infrumusetare.
EuroGhid - Director Web
Copyright 2005-2006 Exclusive Quality. Toate drepturile rezervate Creat de DistortionArt