HOME |. PRODUSE |. DESPRE ROWE |. CONTACT |. SERVICII ASISTENTA |. AVANTAJELE AFACERII
 
AFACERI LA CHEIE
CENTRELE NOASTRE
MANAGERI DE SUCCES
NOI IN PRESA

Warning: getimagesize(): Filename cannot be empty in /home/electros/public_html/produse.php on line 44
Home » Produse » Ultrasono cell-free

ULTRASONO CELL-FREE
Aparatul cu ultrasunete CELL-FREE de la ROWE este destinat in special tratamentelor corporale legate de : atenuarea nodulilor anticelulitici si reconturarea adipozitatilor localizate obtinute prin actiunea mecano-termica ce le dizolva si le face mult mai usor de eliminat din organism, imbunatatirea elasticitatii tesuturilor, patrunderea in profunzime a produselor profesionale aplicate cum ar fi crème si lotiuni de remodelare, cu efect anticelulitic, de fermitate sau vergeturi, accelerarea circulatiei sanguine si a hidratarii in profunzime a pielii. Are si programe faciale pentru ochi si contur facial, efectuand tratamente de intoforeza, lifting facial, anticearcan, depigmentare prin eliminarea acumularilor de melanina.


Stimulii sonori reprezinta o terapie non-invaziva si foarte sigura. Ultrasunetele din industria beauty exploateaza aceeasi tehnologie folosita de doctori pentru scanarile prenatale, dar penetreaza cativa milimetri mai profund pentru a ajunge la tesutul adipos unde celulita este captiva.


S-a desoperit ca muschii si oasele absorb mult mai multa energie ultrasonica decat alte tesuturi heterogene, pentru ca reflecta mult mai bine undele sonore longitudinale, transformandu-le in unde transversale care creeaza efect de masaj cald. Ultrasunetele creeaza MICRO-VIBRATII invizibile, localizate profund in interiorul celulelor, spargand depozitele de grasime calcifiate, asa cum tonalitatea ridicata a unei cantarete de opera poate sparge un pahar.Undele ultrasunete vibreaza de un milion de ori pe secunda, ducand la efect de curatare a grasimilor si de incalzire. Ultrasunetele simueaza efectul unei diete, prin topirea grasimilor si eliminarea acestora din organism.


Masajul ultrasonic penetreaza in grasimea subcutanata intre 4 si 5 cm sub piele, cu vibratii fine ce lucreaza cu un milion de herti pe secunda pentru a creea acelasi efect ca cel al unei diete.


Efectul similar unei diete este dat de arderea grasimilor subcutanate cu energie kinetica ce utilizeaza micro-vibratii. Tratamentul sonic se poate aplica pe toate zonele ce necesita slabire: abdomen, solduri, fund, coapse, brate, barbie, etc


Metabolismul prost face ca celulele zed keratin sa ramana sub epiderma constant. Ultrasunetele ajuta la dispersarea acestora si astfel la un aspect mult mai placut al pielii.


Promulgarea undelor ultrasunete ajuta la controlul oxidarii celulare si la activarea melaninei sub piele. Astfel , ultrasunetele au efect de inalbire. Experimentele efectuate in acest sens au condus la concluzia ca ultrasunetele fac ca melanina sa treaca prin vasele de sange ori sistemul limfatic in rinichi unde este eliminata din corp prin urina.


De asemenea, ultrasunetele ajuta la tratarea acneei. Grasimea in exces si secretiile de transpiratie blocheaza porii si foliculii de par rezultand acneea.


Ultrasunetele au actiune:

* Presiune acustica cu actiune mecanica: emulsia sonora creaza o alternare de presiune si depresiune asupra pielii realizand un micro masaj


* Exfolianta neagresiva – vibratiile sondei cu actiune dezincrustanta producand o descuamare a stratului cornos.


* Sonoforeza , presiune acustica directa exercitata de undele acustice care traverseaza gelurile bioactive vehiculand moleculele active din produsele folosite; produsele aplicate aproape ca se vor evapora sub actiunea ultrasunetelor


* Efect defibrozant pentru tratarea ridurilor si vergeturilor ,


* Efect de stimulare metabolica – actiunea energiei sonore are un imporant rol asupra activarii metabolismului celular, activarii de fibroblasti necesari producerii de collagen. Activarea micro-circulatiei prin actiunea termica, presiune acustica care provoaca o vaso-dilatatie a retelei micro circulatiei cutanate


Alte efecte pozitive obtinute cu ajutorul ultrasunetelor:


* este stimulata eliberarea toxinelor din celule si trasferarea lor in sistemul limfatic.


* fracturi osoase, micsorand timpul de vindecare.


Aparatul ULTRASONO CELL-FREE de la ROWE are 3 capete de tratament: corporal, pentru conturul fetei si pentru zona din jurul ochilor.


PROMOTII
Super Promotie 
Detalii 
EVENIMENTE
Evenimente ROWE ... 
Detalii 
CEL MAI VANDUT APARAT
Cel mai bine vandut aparat: UltraLipo 
Detalii 
NOUTATI
MESOHEALTH 
Detalii 
ANGAJARI
Vrei sa faci parte din echipa ROWE ?... 
Detalii 
HOME | PRODUSE | DESPRE ROWE | CONTACT | SERVICII ASISTENTA | AVANTAJELE AFACERII
MANAGERI DE SUCCES | AFACERI LA CHEIE | ECHIPA ROWE | CENTRELE NOASTRE
ROWE este lider pe piata aparaturii pentru tratamente corporale oferind ultimele inovatii in materie de slabire, tratare a celulitei si fermitate: ultrasunete, electrostimulare, tunele si capsule SPA cu sauna umeda/uscata, cromoterapie, aromoterapie, infrarosii, meloterapie, ozonoterapie, briza de ioni negativi, oxigenare, hidroterapie; platforme cu infrarosii, laser pentru topirea grasimilor, tunel electromagnetic, vacuum, presso sistem limfatic, precum si mobilier pentru dotarea centrelor de infrumusetare.
EuroGhid - Director Web
Copyright 2005-2006 Exclusive Quality. Toate drepturile rezervate Creat de DistortionArt