HOME |. PRODUSE |. DESPRE ROWE |. CONTACT |. SERVICII ASISTENTA |. AVANTAJELE AFACERII
 
AFACERI LA CHEIE
CENTRELE NOASTRE
MANAGERI DE SUCCES
NOI IN PRESA

Warning: getimagesize(): Filename cannot be empty in /home/electros/public_html/produse.php on line 44
Home » Produse » Intuiskin

IntuiSkin
IntuiSkin este sistemul ultra-performant de analiza a pielii, bazat pe tehnologie MEMS, care masoara caracteristicile bio-fizice si mecanice ale dermului.

IntuiSkin este si denumirea companiei producatoare, parte integranta din MEMSCAP -companie ce dezvolta sisteme micro-electro-mecanice, nu mai mari decat diametrul unui fir de par, pentru diferite divizii ale sale: aeriene, de aparare, medicale, biomedicale, etc.
IntuiSkin - compania se dedica in exclusivitate dezvoltarii tehnologiilor inovatoare pentru analiza minutioasa a pielii, beneficiind de expertiza, experienta si vastul portofoliu MEMSCAP.

In anul 2008 IntuiSkin a obtinut premiul H. Pierantoni pentru inovatie, acordat la al 38-lea congres International de Estetica Aplicata, Paris, 29-31 Martie.

De ce sa alegi IntuiSkin?
- Ofera terapeutului o mai mare credibilitate in ochii clientului
- Convinge clientul ca i-a fost recomandat tratamentul adecvat pentru problemele pielii sale
- Terapeutul va avea mai multa incredere in exactitatea tratamentului oferit.

Mai concret, imaginea vizuala este extrem de sugestiva, aratand pacientului ca probleme la nivel de piele exista, chiar daca nu sunt vizibile cu ochiul liber. Ca atare, va lua in considerare cu seriozitate toate propunerile terapeutului.
Permite pe de alta parte terapeutului sa aiba un grad mai mare de siguranta si exactitate cand realizeaza analiza pielii si apoi cand recomanda tratament dermo-cosmetic cat mai personalizat si adaptat la problemele fiecarui pacient

Imaginea digitala este proiectata simultan cu analiza, pe ecranul IntuiSkin si clientul poate sa probeze vizual ceea ce terapeutul ii indica in urma analizei.

De asemenea, fiind dotat (optional) cu o imprimanta performanta IntuiSkin poate oferi fiecarui client in parte analiza propriei pieli printr-un complex buletin de analiza emis in timp real.

Cele doua imaginea digitala si buletinul de analiza sunt solutii pentru a facilita si imbunatati comunicarea dintre terapeut si pacientul sau.IntuiSkin identifica cu precizie 7 disfunctionalitati ale pielii
- Gradul de hidratare al pielii si daunele provocate de razele UV
- Structura ridurilor de expresie, ridurilor tip fisura si probleme de fermitate a pielii
- Probleme de hiperpigmentare
- Cuperoza
- Infectii bacteriene
- Sebum cantitate, exces,
- Pierderi de apa trans-epidermale si temperatura la nivel cutanat

IntuiSkin este singurul instrument care permite realizarea unei identitati customizate a pielii, de la initierea la urmarirea si chiar readaptarea unui tratament cosmetic la calitatile si disfunctionalitatile pielii.
Caracteristici:
- Software ultraperformant, dedicat analizei pielii, cu posibilitate de memorare fise client pentru urmarirea rezultatelor before/after
- Imprimanta (optional)
- Ecran cu functie touch-screen
- 2 sonde optice, specializate in analiza tenului:
o Sonda Visio cu captura de inalta rezolutie, care masoara structura ridurilor, sebum, pilozitate, pete de pigment
o Sonda Fisio care extrage caracteristicile cheie ale pielii, cum ar fi: gradul de hidratare, pierderi de apa insesizabile cu ochiul liber, temperatura la nivelul pielii.

Analiza pielii realizata cu IntuiSkin este non-invaziva, placuta, usor de suportat de catre client si care dureaza foarte putin.
PROMOTII
Super Promotie 
Detalii 
EVENIMENTE
Evenimente ROWE ... 
Detalii 
CEL MAI VANDUT APARAT
Cel mai bine vandut aparat: UltraLipo 
Detalii 
NOUTATI
MESOHEALTH 
Detalii 
ANGAJARI
Vrei sa faci parte din echipa ROWE ?... 
Detalii 
HOME | PRODUSE | DESPRE ROWE | CONTACT | SERVICII ASISTENTA | AVANTAJELE AFACERII
MANAGERI DE SUCCES | AFACERI LA CHEIE | ECHIPA ROWE | CENTRELE NOASTRE
ROWE este lider pe piata aparaturii pentru tratamente corporale oferind ultimele inovatii in materie de slabire, tratare a celulitei si fermitate: ultrasunete, electrostimulare, tunele si capsule SPA cu sauna umeda/uscata, cromoterapie, aromoterapie, infrarosii, meloterapie, ozonoterapie, briza de ioni negativi, oxigenare, hidroterapie; platforme cu infrarosii, laser pentru topirea grasimilor, tunel electromagnetic, vacuum, presso sistem limfatic, precum si mobilier pentru dotarea centrelor de infrumusetare.
EuroGhid - Director Web
Copyright 2005-2006 Exclusive Quality. Toate drepturile rezervate Creat de DistortionArt