HOME |. PRODUSE |. DESPRE ROWE |. CONTACT |. SERVICII ASISTENTA |. AVANTAJELE AFACERII
 
AFACERI LA CHEIE
CENTRELE NOASTRE
MANAGERI DE SUCCES
NOI IN PRESA

Warning: getimagesize(): Filename cannot be empty in /home/electros/public_html/produse.php on line 44
Home » Produse » Dermoporatie

Dermoporatiereportaj TVR, emisiunea cu Irina Reisler


Gama produse cosmetice Dermoporatie

DERMOPORATIE Fermitate: Grupul de ingredient folosite ajuta la recuperarea consistentei in zonele cu piele flasca, unde trecerea timpului, acumularile de grasimi sau pierderile de enzie au cauzat flaciditatea, pierderea elasticitatii si tonusului dermului.

Produsul pentru fermitate contine ingrediente ca ginkgo biloba, cafeina, mellilotus, acid hialuronic dar si altele pentru a incuraja si complementa actiunea fibroblastilor in producerea de collagen si elastina, redand straturilor dermului consistent originala.

DERMOPORATIE Anti-celulita: Este compus din multiple ingredient care vindeca dereglari endocrine metabolice care cauzeaza acumularea de grasimi si lipsa microcirculatiei sanguine in anumite zone ale corpului, culminand cu formarea celulitei localizate sau generalizate. Factori ca extractul de glycerina, proteina de matase din colagen marin, extract de Hawthorn si carnitina – printre altele, ajute la combatera acumularilor de grasimi, imbunatatirea microcirulatiei, reducerea volumului corporal, cresterea ferminatii - intr-un cuvand eliminarea efectiva a celulitei.

DERMOPORATIE pentru capilare sparte: Rosacea este o afectiune des intalnite a pielii ce provoaca roseata, papule si inflamatii la nivel facial. Adeseori numita si “acneea adultilor”, rosacea apare ca o tendinta a pielii de a se inrosi foarte usor. Poate evolua spre o roseata persistenta pe centru fetei care poate afecta, gradual, obrajii, fruntea, barbia si nasul. In unele cazuri pot fi afectate chiar si ochii, urechile, pieptul si spatele. Cu timpul, pe zonele afectate de roseate mici vase de sange devin vizibile si pot aparea chiar mici cosuri albe. La inceputul evolutiei afectiunii, roseata poate disparea pentru o anumita perioada. Ingredientele atent selectate, printre care si extractul de Hawthorn, rutin, extractul de hamamelis, ajuta la atenuarea inflamatiilor, exfolierea epidermului si eliminarea completa a rosaceei, tenul recapatandu-si aspectul fin si uniform.

DERMOPORATIE pentru albire: De-a lungul timpului, pielea isi pierde din naturalete datorita unor factori ca varsta, raze solare, impuritati aflate in aer. Produsul DERMOPORATIE de albire ofera pielii o serie de enzyme compuse din Vitamina C, extract din frunze de uva ursi, extract de magneziu din Frunze, printre altele, care ajuta la curatarea si reducerea secretiilor de melanina, albirea pielii si confera tenului un aspect mai tanar si mai pur.

DERMOPORATIE intinerire: Imbatranirea afecteaza in egala masura tesuturile dermului si epidermului, cu un impact major vascular si glandular. Pielea devine uscata, cornoasa, ridata si pamantie; de asemenea, cu timpul apar pigmentari anormale. Se inregistreaza o pierdere a elasticitatii si tonusului cutanat si, de asemenea, o crestere in mobilizarea epidermala. DERMOPORATIE anti-rid include agenti ca glicerina, acid hyaluronic, Palmytoil tripeptid 3 glicerine, poliacrilat si multe altele – toate pentru a permite pielii sa isi recapete o parte din elasticitatea si fermitatea pierdute de-a lungul anilor. De asemenea, produsul DERMOPORATIE – Anti-Rid intarzie procesul natural de uzura al pielii, oferind un aspect mai vioi si tineresc.
PROMOTII
Super Promotie 
Detalii 
EVENIMENTE
Evenimente ROWE ... 
Detalii 
CEL MAI VANDUT APARAT
Cel mai bine vandut aparat: UltraLipo 
Detalii 
NOUTATI
MESOHEALTH 
Detalii 
ANGAJARI
Vrei sa faci parte din echipa ROWE ?... 
Detalii 
HOME | PRODUSE | DESPRE ROWE | CONTACT | SERVICII ASISTENTA | AVANTAJELE AFACERII
MANAGERI DE SUCCES | AFACERI LA CHEIE | ECHIPA ROWE | CENTRELE NOASTRE
ROWE este lider pe piata aparaturii pentru tratamente corporale oferind ultimele inovatii in materie de slabire, tratare a celulitei si fermitate: ultrasunete, electrostimulare, tunele si capsule SPA cu sauna umeda/uscata, cromoterapie, aromoterapie, infrarosii, meloterapie, ozonoterapie, briza de ioni negativi, oxigenare, hidroterapie; platforme cu infrarosii, laser pentru topirea grasimilor, tunel electromagnetic, vacuum, presso sistem limfatic, precum si mobilier pentru dotarea centrelor de infrumusetare.
EuroGhid - Director Web
Copyright 2005-2006 Exclusive Quality. Toate drepturile rezervate Creat de DistortionArt