HOME |. PRODUSE |. DESPRE ROWE |. CONTACT |. SERVICII ASISTENTA |. AVANTAJELE AFACERII
 
AFACERI LA CHEIE
CENTRELE NOASTRE
MANAGERI DE SUCCES
NOI IN PRESA

Warning: getimagesize(): Filename cannot be empty in /home/electros/public_html/produse.php on line 44
Home » Produse » Dermocell expert

Dermocell Expert


reportaj TVR, emisiunea cu Irina Reisler – 26 aprilie

DermoCell Expert este echipamentul de ultima generatie in estetica, dezvoltat in urma a minutioase cercetari stiintifice si dedicat obtinerii de rezultate spectaculoase, vizibile instant.

DermoCell Expert este evolutia fireasca a tratamentelor depozitelor de grasime si celulitei, ce utilizeaza terapii non-agresive, rivalizand cu rezultatele chirurgiei plastice.

Terapii:
- Masaj transdermic
- DermoLED
- Microdermabraziune*
- Terapie cu ultrasunete*
- Dermoporeza*
* Kituri optionale

Tratament:

Masajul transdermic DermoHealth dezintegreaza tesuturile subcutanate, fara a cauza rani sau hematoame la nivelul pielii. Rezultatele sunt vizibile dupa primele 4 sedinte!

Tehnologia DermoLED bazata pe biostimulare, activarea fotoreceptorilor si modularea activitatii celulare, actioneaza ca un catalizator al masajului transdermic. Reda fermitatea pielii, imbunatateste sinteza de colagen si ajuta la eliminarea completa a celulitei.

Microdermabraziunea – gratie dischetelor din pulbere de diamant, hipoalergenice, confera pielii un aspect catifelat, luminos. La nivel corporal sterge vergeturile si petele de pigment. La nivel facial reintinereste tenul in timp record. Rezultate vizibile de la prima sedinta.

Ultrasunete – capetele de tratament cu discuri de barium titanat ofera o dublare a rezultatelor fata de “clasicul” tratament cu ultrasunete. Defibrozarea tesutului conector, chiar si in stadiul IV de celulita, devine acum floare la ureche. Rezultatele sunt reducerea centrimetrilor in circumferinta, tratarea vergeturilor, iar la nivel facial – reducerea ridurilor.

Dermoporeza – numita si Mezoterapie Virtuala – deoarece insereaza in straturile profunde ale dermei un cocktail de seruri, vitamine si substante care schimba dramatic infatisarea. Toate acestea FARA INJECTII. Rezultatele – de-a dreptul spectaculoase - variaza de la reducerea ridurilor si hiperpigmentarilor la nivel facial pana la topirea celulitei, atenuarea vergeturilor si remodelarea corpului.

Mai multe despre DermoCell Expert gasiti la www.dermocellexpert.ro
PROMOTII
Super Promotie 
Detalii 
EVENIMENTE
Evenimente ROWE ... 
Detalii 
CEL MAI VANDUT APARAT
Cel mai bine vandut aparat: UltraLipo 
Detalii 
NOUTATI
MESOHEALTH 
Detalii 
ANGAJARI
Vrei sa faci parte din echipa ROWE ?... 
Detalii 
HOME | PRODUSE | DESPRE ROWE | CONTACT | SERVICII ASISTENTA | AVANTAJELE AFACERII
MANAGERI DE SUCCES | AFACERI LA CHEIE | ECHIPA ROWE | CENTRELE NOASTRE
ROWE este lider pe piata aparaturii pentru tratamente corporale oferind ultimele inovatii in materie de slabire, tratare a celulitei si fermitate: ultrasunete, electrostimulare, tunele si capsule SPA cu sauna umeda/uscata, cromoterapie, aromoterapie, infrarosii, meloterapie, ozonoterapie, briza de ioni negativi, oxigenare, hidroterapie; platforme cu infrarosii, laser pentru topirea grasimilor, tunel electromagnetic, vacuum, presso sistem limfatic, precum si mobilier pentru dotarea centrelor de infrumusetare.
EuroGhid - Director Web
Copyright 2005-2006 Exclusive Quality. Toate drepturile rezervate Creat de DistortionArt