HOME |. PRODUSE |. DESPRE ROWE |. CONTACT |. SERVICII ASISTENTA |. AVANTAJELE AFACERII
 
AFACERI LA CHEIE
CENTRELE NOASTRE
MANAGERI DE SUCCES
NOI IN PRESA

Warning: getimagesize(): Filename cannot be empty in /home/electros/public_html/produse.php on line 44
Home » Produse » Hot stones kit

HOT STONES KIT
Terapia cu pietre este o practica straveche renumita pentru capacitatea de a alina anumite simptome demne de... secolul 21: oboseala cronica, stres, angoase, nelinisti, stari anxioase. In ultimele decade a devenit o terapie indispensabila dintr-un SPA cu o pozitie vizionara.

Rowe iti propune acum HOT STONES KIT format din:
- Set de 54 de pietre vulcanice, de bazalt, incarcate cu energie pozitiva, create special pentru reenergizarea organismului, inducerea unei stari de relaxare, eliminarea anxietatilor si cresterea capacitatii creative.
- Recipient termal pentru incalzirea adecvata a pietrelor

Pietrele sunt destinate atat masajului terapeutic cat si pentru plasarea pe anumite puncte - cheie de pe brate, maini, picioare.

Veti putea astfel crea, in mijlocul vietii tumultuoase si stresante a clientilor dumneavoastra, o reala oaza de relaxare si rasfat.

Dar beneficiile nu se opresc aici! Reducerea riscului aparitiei bolilor cardiace, reducerea tensiunii arteriale, relaxarea musculara si cresterea imunitatii naturale a organismului, imbunatatirea circulatiei sanguine si limfatice dar si cresterea nivelului de endorfine secretate sunt alte cateva din beneficiile obtinute prin acest tip de terapie Spa.

Traditiile orientale ne invata ca organismul uman are 7 puncte energetice numite chakra, localizate de-a lungul canalului central al corpului. Pentru armonizarea fortei vitale si reechilibrarea pozitiva a unui organism obosit si stresat este necesara stimularea acestor puncte chakra.

De aceea Rowe iti ofera acest BONUS format din 7 pietre semipretioase, special alese pentru stimularea corecta si benefica a chakrelor.
Vibratiile electromagnetice ale acestor pietre semipretioase vor rezona cu energiile organelor stimulate, devenind intrati si iesiri de energie si restabilind echilibrul energetic.

Rezultatele sunt vizibile inca de la prima sedinta: tonus mai relaxat si redobandirea somnului linistitor. Urmarea unui tratament complet va avea ca consecinte: eliminarea stresului si a oboselii cronice, inducerea unei stari de bine si.... un zambet relaxant pe chip.
PROMOTII
Super Promotie 
Detalii 
EVENIMENTE
Evenimente ROWE ... 
Detalii 
CEL MAI VANDUT APARAT
Cel mai bine vandut aparat: UltraLipo 
Detalii 
NOUTATI
MESOHEALTH 
Detalii 
ANGAJARI
Vrei sa faci parte din echipa ROWE ?... 
Detalii 
HOME | PRODUSE | DESPRE ROWE | CONTACT | SERVICII ASISTENTA | AVANTAJELE AFACERII
MANAGERI DE SUCCES | AFACERI LA CHEIE | ECHIPA ROWE | CENTRELE NOASTRE
ROWE este lider pe piata aparaturii pentru tratamente corporale oferind ultimele inovatii in materie de slabire, tratare a celulitei si fermitate: ultrasunete, electrostimulare, tunele si capsule SPA cu sauna umeda/uscata, cromoterapie, aromoterapie, infrarosii, meloterapie, ozonoterapie, briza de ioni negativi, oxigenare, hidroterapie; platforme cu infrarosii, laser pentru topirea grasimilor, tunel electromagnetic, vacuum, presso sistem limfatic, precum si mobilier pentru dotarea centrelor de infrumusetare.
EuroGhid - Director Web
Copyright 2005-2006 Exclusive Quality. Toate drepturile rezervate Creat de DistortionArt