HOME |. PRODUSE |. DESPRE ROWE |. CONTACT |. SERVICII ASISTENTA |. AVANTAJELE AFACERII
 
AFACERI LA CHEIE
CENTRELE NOASTRE
MANAGERI DE SUCCES
NOI IN PRESA

Warning: getimagesize(): Filename cannot be empty in /home/electros/public_html/produse.php on line 44
Home » Produse » Capsula spaline

CAPSULA SPALINE
Relaxare totala si infrumusetare corporala prin tratamente cu:


BRIZA DE IONI NEGATIVI o imitatie de adiere naturala de vant, care creeaza senzatia de natural, ceea ce duce in mod artificial la faptul ca din punct de vedere psihic se atinge o stare sanatoasa, de bine. Aceasta briza poate face din tratamentul cu Capsula SPALINE o cura de relaxare, antistres. Imbunatateste metabolismul pielii, imbunatateste eliasticitatea pielii, intarzie procesul de imbatranire, atenueaza dureri la nivel muscular si are efect curativ pentru plagi.


OZONOTERAPIE ceea ce presupune ionizare electronica de inalta presiune, prin creerea de antioxidant puternic ce poate avea efect purificator si poate elimina poluarea din aer, creand un aer proaspat si sanatos. De asemenea, ozonoterapia curata porii capilarelor si elimina metalele grele si grasimile din organism. Pentru persoanele care sufera de dermatoze, poate avea efectul unei cure radicale pe termen lung.


SAUNA USCATA excelenta pentru pierderea in greutate, detoxifiere, celulita


CROMOTERAPIE Un tratament profesional contine si una dintre ultimele inovatii in materie de slabit, si anume cromoterapia sau terapia prin culori, terapie ce functioneaza prin stimulii dati corpului de catre centrii nervosi de la nivelul creierului uman. Imbunatateste metabolismul celulelor din organism si trateaza in timp anumite probleme la nivelul pielii.


AROMOTERAPIE puteti folosi arome speciale de relaxare, de tonifiere, de calmare etc., arome ce vor fi inspirate in timpul tratamentului de organele interne din organism pentru a conferi o stare de bine fizica, sufleteasca si spirituala.


SISTEM DE DISTRUGERE BACTERII curata in profunzime porii si capilarele, eliminand metalele grele atat de nocive pentru organism.


INFRAROSII


Alte efecte benefice ale tratamentului cu infrarosii cu Capsula SPALINE

1. Induce procesul natural chimic al organismului de eliminare a acumularilor inestetice de grasime si imbunatateste starea fizica a organismului.

2. Prin caldura emanata de razele infrarosii, corpul isi pastreaza energia proprie pentru a indeplinii functiile organismului la standardele normale. Prin sedinte de fitness, poti sa slabesti intr-adevar, insa o data cu eliminarea caloriilor, se consuma si energia corpului, in timp ce prin tratamente cu raze infrarosii celulele organismului creeaza un surplus de energie in loc sa-l consume.

3. Stimuleaza transpiratia si astfel se elimina stratul grasos si a surplusul de apa acumulat in organism. In plus, prin transpiratia provocata de razele infrarosii, se elimina aprox. 30% din metalele grele si toxinele acumulate in timp de organism, atat de nocive pentru corpul uman.

4. Stimuleaza functiile fizice naturale ale corpului in ceea ce priveste hormonii si fermentii.

5. Imbunatateste energia organsimului, grabeste metabolismul si elimina oboseala.

6. Trateaza muschii afectati si anumite boli nervoase, are afect pozitiv asupra ficatului, eliminand toxinele din acesta si diminuand durerea.

7. Previne dezvoltarea celulelor canceroase.

8. Diminueaza durerea si reduce inflamatiile.

9. Are functii de regenerare.

PROMOTII
Super Promotie 
Detalii 
EVENIMENTE
Evenimente ROWE ... 
Detalii 
CEL MAI VANDUT APARAT
Cel mai bine vandut aparat: UltraLipo 
Detalii 
NOUTATI
MESOHEALTH 
Detalii 
ANGAJARI
Vrei sa faci parte din echipa ROWE ?... 
Detalii 
HOME | PRODUSE | DESPRE ROWE | CONTACT | SERVICII ASISTENTA | AVANTAJELE AFACERII
MANAGERI DE SUCCES | AFACERI LA CHEIE | ECHIPA ROWE | CENTRELE NOASTRE
ROWE este lider pe piata aparaturii pentru tratamente corporale oferind ultimele inovatii in materie de slabire, tratare a celulitei si fermitate: ultrasunete, electrostimulare, tunele si capsule SPA cu sauna umeda/uscata, cromoterapie, aromoterapie, infrarosii, meloterapie, ozonoterapie, briza de ioni negativi, oxigenare, hidroterapie; platforme cu infrarosii, laser pentru topirea grasimilor, tunel electromagnetic, vacuum, presso sistem limfatic, precum si mobilier pentru dotarea centrelor de infrumusetare.
EuroGhid - Director Web
Copyright 2005-2006 Exclusive Quality. Toate drepturile rezervate Creat de DistortionArt