HOME |. PRODUSE |. DESPRE ROWE |. CONTACT |. SERVICII ASISTENTA |. AVANTAJELE AFACERII
 
AFACERI LA CHEIE
CENTRELE NOASTRE
MANAGERI DE SUCCES
NOI IN PRESA
Home » Evenimente

EVENIMENTE
7 ianuarie 2009 – Workshop UltraLipo


Ne-am supus dorintelor voastre si in data de 7 ianuarie 2009 am organizat un nou WorkShop UltraLipo la showroomul Rowe din Str. Viitorului nr. 112, Bucuresti.

Ne-am bucurat de participarea tuturor managerilor centrelor beauty in care se regaseste UltraLipo si ne bucuram ca ati avut ocazia sa impartasiti experiente si sfaturi in materie de cavitatie si de tratamente cu echipamente Rowe.

Gazda evenimentului a fost chiar Sorina Bratu – Training Manager Rowe, care a prezentat cu aceasta ocazie in amanunt atat rezultatele obtinute cu UltraLipo cat si cele mai corecte si eficiente tehnici de tratament cu cavitatie.

Sharp&Botanica – producatorul UltraLipo - a endorsat acest eveniment, oferind diploma de participare si de merit pentru cei prezenti la workshop.

A fost o experienta placuta pentru noi, din care am invatat alaturi de dumneavoastra, ca miracolele se pot realiza, gratie echipamentului UltraLipo.
20 octombrie 2008 – Seminar Cluj

Rowe a organizat in data de 20 octombrie 2008 la Cluj Napoca seminarul “Zilele Siluetei” – un amplu eveniment prin care profesionistii dar si cei care isi doresc o afacere in domeniu au putut cunoaste cele mai noi si mai eficienta metode de slabire, remodelare coporala si anticelulitice existente pe piata esteticii din Romania.

Ba mai mult, cei interesati au putut efectua cate o sedinta de cavitatie cu UltraLipo la Salon Monik din Cluj – centrul beauty – partener pentru acest eveniment.

Seminarul a cuprins:


- cele mai noi si mai eficiente metode de slabire, remodelare corporala si tratarea celulitei
- metode de diagnostic corporal si al gradului de celulita – care ne vor indica cele mai potrivite tratamente
- notiuni despre managementul acestui tip de afacere, despre modalitatile de amortizare a aparatelor si despre tendintele din domeniul beauty
- tombola cu premii
- cadouri pentru toti participantii
- alte surprize

Gazda evenimentului Luisa Florea – Sales Regional Manager Ardeal, iar speaker nimeni alta decat Sorina Bratu – Training Manager Rowe care a prezentat participantilor echipamente ca: DermoCell Expert, UltraLipo, Capsula SlimActive, metode de tratament ultra-moderne, tehnici de analiza corporala cu analizor B100, testare grad celulita cu Cell Meter si metode de drenaj limfatic cu PressoSymphony.

29 mai 2008 – Lansare oficiala UltraLipo in Romania


In data de 29 mai 2008, Rowe a organizat cel mai amplu seminar cu ocazia lansarii in Romania a UltraLipo – echipamentul cu cele mai fabuloase rezultate in slabirea localizata nechirurgicala.

Seminarul a fost sustinut de Sorina Bratu – Training Manager Rowe si a avut ca invitati speciali pe Alessandro Gariboldi – manager Sharp&Botanica si Antonella Bellizio – Trainer International. Producatorul UltraLipo – Alessandro Gariboldi a acceptat invitatia de a discuta cu participantii evenimentului despre UltraLipo si Cavitatie – terapia inovatoarea ce ofera spectaculoasele rezultate.

Demonstratiile de tratament au fost realizate de Trainerul International Antonella Bellizio.

La seminar participantii au putut-o intalni si sta de vorba si cu Gina Pistol – imaginea companiei Rowe.

La finalul zilei, participantii au castigat cunostinte actualizate despre tendintele internationale din domeniul beauty si o mai buna intelegerea a terapiilor si strategiilor care asigura dezvoltarea esteticii in Romania.

Ca dovada a eficientei UltraLipo – acesta a devenit intre timp aparatul de slabire preferat al romancelor si il puteti gasi acum in nu mai putin de 30 de saloane din intreaga tara. Afla mai multe despre UltraLipo si de pe www.ultralipo.ro.
Ba mai mult, centre beauty din tara ne-au dezvaluit ca interesul pentru UltraLipo este ata de mare incat oamenii merg cateva sute de kilometric saptamanal doar pentru o sedinta de tratament UltraLipo, daca in orasul lor nu exista nici un salon care are in dotare acest echipament ultra-performant.
PROMOTII
Super Promotie 
Detalii 
EVENIMENTE
Evenimente ROWE ... 
Detalii 
CEL MAI VANDUT APARAT
Cel mai bine vandut aparat: UltraLipo 
Detalii 
NOUTATI
MESOHEALTH 
Detalii 
ANGAJARI
Vrei sa faci parte din echipa ROWE ?... 
Detalii 
HOME | PRODUSE | DESPRE ROWE | CONTACT | SERVICII ASISTENTA | AVANTAJELE AFACERII
MANAGERI DE SUCCES | AFACERI LA CHEIE | ECHIPA ROWE | CENTRELE NOASTRE
ROWE este lider pe piata aparaturii pentru tratamente corporale oferind ultimele inovatii in materie de slabire, tratare a celulitei si fermitate: ultrasunete, electrostimulare, tunele si capsule SPA cu sauna umeda/uscata, cromoterapie, aromoterapie, infrarosii, meloterapie, ozonoterapie, briza de ioni negativi, oxigenare, hidroterapie; platforme cu infrarosii, laser pentru topirea grasimilor, tunel electromagnetic, vacuum, presso sistem limfatic, precum si mobilier pentru dotarea centrelor de infrumusetare.
EuroGhid - Director Web
Copyright 2005-2006 Exclusive Quality. Toate drepturile rezervate Creat de DistortionArt