HOME |. PRODUSE |. DESPRE ROWE |. CONTACT |. SERVICII ASISTENTA |. AVANTAJELE AFACERII
 
AFACERI LA CHEIE
CENTRELE NOASTRE
MANAGERI DE SUCCES
NOI IN PRESA
Home » Despre Rowe
DESPRE ROWE

----------------------------------

Sub semnul spatiului si al tratamentelor propuse pentru obtinerea unei siluete de invidiat, salonul de ingrijire corporala a devenit..... un mediu al performantei si recrearii, acea oaza de liniste din mijlocul orasului ce iti ofera garantia unor rezultate excelente.


Iar intr-un salon profesionist, cu o pozitie vizionara, aparatura constituie insasi sinteza eficientei.


Rowe si-a luat, de ceva vreme deja, angajamentul de a aduce aparatura performanta, pentru a te asigura ca intr-o lume a competitiilor si solutiilor creative, iti poti fundamenta succesul afacerii pe tehnologii inovatoare si eficiente, testate si apreciate la nivel international.


Am inceput prin a pune bazele unui parteneriat unic cu Health Technology LTD unul dintre cei mai mari producatori la nivel mondial de aparatura de electrostimulare, permitandu-ne sa uitam de falsa modestie si sa ne plasam pe locul 1 in topul vanzarilor de aparate de electrostimulare din Romania.


Performantele extraordinare ale aparatelor de electrostimulare oferite de Health Technology LTD ne-a asigurat cel mai apreciat renume in materie de electrostimulare, aparatele distribuite de noi dotand cele mai moderne centre de infrumusetare din Romania.


Foarte receptivi la tendintele de tratament internationale, am continuat lista parteneriatelor unice, bazate pe seriozitate si un inalt grad de profesionalism, pentru a aduce in Romania ultimele inovatii in materie de estetica aplicata. Astfel, la Rowe veti regasi o gama impresionanta de produse si terapii despre care putem spune cu mandrie: PENTRU PRIMA OARA IN ROMANIA!


Iar aprobarile CEE si FDA sunt, in sine, o garantie a eficacitatii si eficientei produselor distribuite. Caci Rowe a depus toate eforturile pentru a se asigura ca, intr-adevar, aparatura pe care o aduce este cea mai performanta la nivel mondial.


Gama larga de produse Rowe raspunde prompt oricarei cereri indiferent ca doresti dotarea adecvata pentru salonul tau, sa iti deschizi un salon cu totul nou si diferit, sau... chiar un Spa in adevaratul sens al cuvantului


Revolutionarul LLLT (laser de joasa intensitate) desi are radacini comune cu laserul chirurgical, nu trebuie confundat cu acesta caci este dezvoltat special pentru programe de slabire si remodelare corporala.


Sistemul unic P.P.P. dezvoltat de echipe de cercetatori si specialisti in domeniu din Italia si-a facut lansarea pe piata romaneasca numai gratie performantelor sale extraordinare etalonul Rowe in alegerea unui nou produs pentru clientii nostri.


Tehnologia inovatoare DermoHealth, dezvoltata in Argentina dupa indelungi cautari de solutii practice in endermologie, ofera rezultate soc anticelulitice. Astfel, putem considera Dermocell cel mai nou si inovator echipament de endermologie de pe piata in acest moment!


Terapie electromagnetica blanda si totusi... extrem de eficienta, foloseste campurile electromagnetice in scopuri terapeutice, actionand asupra glandei pineale direct si... mai ales eficient. Pentru a oferi un rezultat uimitor: arderea a 800 de calorii in doar 30 minute de tratament.


Toate acestea alaturi de deja clasicele electrostimulare, infrarosii, ultrasunete, vacuum, presso sistem limfatic, sauna umeda/uscata, fac din oferta Rowe una de neegalat in Romania.


Consultanta si solutiile personalizate adaptate fiecarui tip de situatie in parte aduc un plus de valoare serviciilor pe care Rowe vi le pun la dispozitie.... pentru ca avem incredere ca va facem cele mai corecte si mai inspirate propuneri, accentuand beneficiile dumneavoastra si pozitia vizionara.
PROMOTII
Super Promotie 
Detalii 
EVENIMENTE
Evenimente ROWE ... 
Detalii 
CEL MAI VANDUT APARAT
Cel mai bine vandut aparat: UltraLipo 
Detalii 
NOUTATI
MESOHEALTH 
Detalii 
ANGAJARI
Vrei sa faci parte din echipa ROWE ?... 
Detalii 
HOME | PRODUSE | DESPRE ROWE | CONTACT | SERVICII ASISTENTA | AVANTAJELE AFACERII
MANAGERI DE SUCCES | AFACERI LA CHEIE | ECHIPA ROWE | CENTRELE NOASTRE
ROWE este lider pe piata aparaturii pentru tratamente corporale oferind ultimele inovatii in materie de slabire, tratare a celulitei si fermitate: ultrasunete, electrostimulare, tunele si capsule SPA cu sauna umeda/uscata, cromoterapie, aromoterapie, infrarosii, meloterapie, ozonoterapie, briza de ioni negativi, oxigenare, hidroterapie; platforme cu infrarosii, laser pentru topirea grasimilor, tunel electromagnetic, vacuum, presso sistem limfatic, precum si mobilier pentru dotarea centrelor de infrumusetare.
EuroGhid - Director Web
Copyright 2005-2006 Exclusive Quality. Toate drepturile rezervate Creat de DistortionArt